LET'SUSHI

LET'SUSHI

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 41 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Let'Sushi. Want to know more? Find out more.

7 Jun 2022 at 22:10 Altijd lekker en goed verzorgd
15 Feb 2022 at 15:14 Lekker sushi, ik zal hier zeker blijven bestellen. Had gevraagd om tegen 21u15 te bezorgen en het was ook perfect op tijd geleverd, ben echt super blij.
1 Dec 2021 at 15:59 De kwaliteit was niet zo goed, er was geen wasabi bij, saus was niet lekker
26 Oct 2021 at 20:23 Sushi was very plain, the taste was supermarket quality. Packaged condiments. For the price, hardly worth it.
29 Sep 2021 at 20:32 Sorry maar 4,6 sterren terwijl dit echt maar net iets beter is dan supermarkt sushi. Zal wel vers zijn maar niet echt de moeite vond ik persoonlijk.
11 Aug 2021 at 11:47 Alles was lekker en vers! Mijn eten werd ook geleverd zoals gevraagd. Volgende keer misschien wel een servetje bijsteken ;-) Dank je!
31 Mar 2021 at 23:44 Favo Sushibar, Love it! ❤️
27 Mar 2021 at 20:51 Super verse en heerlijke sushi!
19 Mar 2021 at 22:24 Perfect, zoals altijd.
17 Feb 2021 at 15:43 Super lekker!!!
4 Aug 2020 at 19:27 Erg lekkere sushi, maar wel een beetje koud. Ik heb sushi liever op kamertemperatuur.